Admin

Monday, June 15, 2015

JOM LA... ONLINE HLP

Hai... apa khabar semua... terima kasih masih sudi nak blogwalking page saya ni hah....

just wanna sharing something with you... you know what? ahah...

Yelah kan, kita kenalah ada perubahan sikit untuk maju, tak sikit banyak kan... ehehhe

pernah dengar tak HLP maksud dia.... Hadiah Latihan Persekutuan. Memang khas untuk kakitangan KPM la termasuklah cikgu cikgi ngajar sekolah rendah, menengah, pensyarah IPG, yang kerja dekat KPM tu... pendek kata untuk kita ajer... heheh... atau pon kalau berminat boleh jer cuba KLIK SINI

actually saya dah 2 kali dah cuba mohon, tapi belum ada rezeki lagi la.... but this year i never give up... try again and again kan... mana tau kot2 sangkut.

HLP ni sesuailah sangat untuk kiter2 yang nak sambung master or PHD la kan.... sebab dia bagi kita cuti bergaji penuh maksimum 2 tahun kot kalau tak silap la then bagi biasiswa lagi.... ok la kan..... sapa tak nak....

best juga sebenarnya teringin nak sambung master... tapi tu la kan... kalau boleh dapat biasiswa lagi bagus daripada keluar duit sendiri... tak gitu?

Ni nak iklankan sikit la... dah buka tau offer untuk online permohonan HLP... sapa2 berminat boleh la try, kot2 kita sama2 ada rezki... tak kena duit pon nak apply, cuma perlu masa skit sebab ada benda2 nak kena sediakan... ok untuk mohon boleh KLIK SINI

jumpa lagi lain masa...doakan saya berjaya! dan untuk korang juga la.....

wslm