Admin

Wednesday, April 29, 2015

~nak update ajer~

Kembara jejak malam... tepat 12.01 pg

cewah, tajuk bertukar baru la pulak... tetiba mentari di balik awan kan.... biar la... macam best ajer.. tu yang tukar tu... bertukar... sebab dah 2015 kan...

Isu terkini di sekolah arini ialah ramai pelajar perempuan kena rasuk... rasukan beramai-ramai... adui!

Kesnya bermula masa hari kokurikulum la, pelajar minta nak buat rumah hantu la kononnya... tapi tak jaga batas. masa diorang datang nak prepare buat rumah hantu tu la HANTU keluar... mungkin hantu tu nak ajar diorang jadi hantu kot... jadi HANTU tu pun HANTUKAN depa yang nak jadi hantu tu.... eheheh faham ke...

sampai la ke harini, asal diorang tu datang sekolah aje mesti ada yang dok kena rasukan beramai2... macam hantu tu lompat sana lompat sini... fuh,,, memang letih dan meletihkan!

Moral of the story, jangan nak berangan nak jadi hantu kalau iman belum kuat... kang tak pasal-pasal tukar warganegara pulak! 

ok lah, badan dah letih, just wanna sharing the story ajer... ok!

jom bummmmmm!

ok then, wslm

No comments:

Post a Comment