Search This Blog

Monday, March 18, 2013

~Selamat Hari Lahir untuk saya dan suami~

Assalamualaikum wbt....

Alhamdulillah, baru jer berlalu bestday saya dan suami...

hehe, nak ambil ruang kat sini untuk wish kepada suami tercinta En Azman Bin Hashim...

"Kita lahir pada bulan yang sama... En Azman 11 mac dan saya 6 mac... best rasanya sambut bestday sekali walaupun tak der la meriah mana setakat date kat secret resepi dengan chicken rice shop jer..."

Tapi saya sangat hargainya, setiap detik masa bersama dengan suami tercinta disisi membuatkan hati menjadi tenang dan selamat... terima kasih Ya Allah kerana Kau telah gantikan segala jerih perih kehidupan aku selama ini dengan suami yang sangat penyayang dan memahami diri ini...

~Selamat Hari Lahir untuk diri dan suami~


2 comments:

  1. cantik blog baru ke ni..ok follow ya..

    ReplyDelete
  2. terima kasih, blog dah lama dah, cuma di 'upgrade' jer.. hehe

    ReplyDelete