Search This Blog

Saturday, August 5, 2017

Tempah Sticker Murah...

Bismillahir Rahmanir Rahim...

Hari ni nak share something new! Sapa berminat nak tempah sticker murah giler... aku jamin tak dapat semurah ni kat tempat lain tau! 

So bagi sesiapa yang berminat boleh pm di facebook Busyra Takiyudin atau boleh whatsapp di 0175719091.. selain dari sticker, banyak lagi design lain yang dak Busyra ni sediakan seperti kad kahwin, banner, pvc counter, buku bil, keychain, button badge, name card dan macam2 lagi.. 

kalau nak usha dulu, boleh gak... klik Blog Busyra 

Kepada peminat-peminat blog... hampa juga jangan ketinggalan sebab busyra ni dia rajin buat giveaway... mana la tau kan kot kot time hampa jenguk2 blog dia, dia tengah dok buat giveaway kan... try la... nanti boleh dapat barang free... haaaaa.... untung kan! 

okay la.. just nak share tu jer... 

wslm

No comments:

Post a Comment